Yacht Gallery Augmented Reality

Yacht Gallery Augmented Reality

Voor Dutch Premium Yachts ontwikkelde ArtBeat Virtual Reality de Yacht Gallery Augmented Reality app. Deze app toont een van de 18 rondvaartboten die Dutch Premium Yachts momenteel bouwt voor een Chinees themapark.

Door via de camera van een telefoon of tablet naar een foto (marker) van de boot te kijken verschijnt een 3D weergave van de boot in het scherm. Deze is van alle kanten te bekijken – daarnaast is het mogelijk om verschillende configuraties van de boot te tonen, inclusief het interieur.

De Yacht Gallery app zal waarschijnlijk uitgebreid worden met meerdere typen boten, zodat de opdrachtgever het complete assortiment op iedere moment en iedere locatie kan delen met anderen.

BIM technologie

Deze Augmented Reality app sluit naadloos aan op de BIM workflow waarmee de opdrachtgever al werkt. De boot is als 3D BIM model aangeleverd, opgeschoond en als Augmented Reality app gedistribueerd naar de stores van Apple en Google.

Realisme in Augmented Reality

Een belangrijk uitgangspunt bij de productie van deze app, was het behalen van een hoge mate van sfeer, detail en realisme. ArtBeat is ervan overtuigd dat de onderscheidende meerwaarde van Augmented Reality producten & producenten namelijk op dit vlak zal liggen, samengevat: ‘wie levert Augmented Reality- en Virtual Reality content die er het fraaist uitziet?’

Bekijk de app zelf

De complete applicatie is ‘in-house’ ontwikkeld – van creatief concept tot optimalisatie van het 3D model, programmeren, animeren, audio effecten en export naar iOS en Android. Wilt u deze Augmented Reality app ‘in het echt’ bekijken? Download de app dan op je telefoon of tablet via onderstaande links.

Klik hier om de iOS versie te installeren
Klik hier om de Android versie te installeren