Interpolis Google Cardboard app

De Interpolis Google Cardboard app is LIVE!

Samen met innovatiebureau Purple heeft ArtBeat Virtual Reality de ‘Blijf in Bedrijf’ – VR app ontwikkeld voor Interpolis. Door gebruik te maken van een Google Cardboard headset kunnen verzekeringsagenten, accountmanagers en eindklanten getraind worden in het herkennen van bedrijfsrisico’s middels een interactieve rondleiding door een Virtuele bedrijfshal – met als motto ”Voorkomen is beter dan verzekeren alleen!”

De complete applicatie is ‘in-house’ ontwikkeld – van creatief concept tot 3D model, programmeren, animeren, audio effecten en export naar iOS en Android

Hieronder kunt u een film impressie en uitleg van de complete app bekijken:

Zoals u ziet bestaat het beeld uit twee delen; één voor het linkeroog en één voor het rechteroog. Door de app op uw telefoon te installeren, te plaatsen in een Google Cardboard en vrij rond te kijken waant u zich daadwerkelijk in de bedrijfshal.

Probeer het zelf! – Download de app zelf via deze website van Interpolis – binnenkort komt de app beschikbaar in Apple’s App Store en Google Play.

Een standaard voor de toekomst

De combinatie van ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality en mobiele apparaten is een enorme vlucht aan het nemen – wij verwachten dat dit soort applicaties binnen afzienbare tijd standaard wordt voor communicatievraagstukken bij enorm veel bedrijven. Purple en ArtBeat Virtual Reality zijn klaar voor de toekomst!

Heeft u vragen over een applicatie voor Google Cardboard? Neem gerust contact op!

Of abonneer u op onze Blog om op de hoogte te bijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality.