ARON VERSTEEG


Aron

ArtBeat Virtual Reality is op 1 maart 2001 opgericht door mij, Aron Versteeg. In 18 jaar heb ik aan ruim 180 projecten gewerkt in zowel binnen- als buitenland. Mijn passie voor 3D technologie is ontstaan tijdens mijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft; voor een bijbaantje als 3D vastgoed illustrator heb ik mij toentertijd als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

18 jaar later is er veel veranderd. Geleid door de zoektocht naar persoonlijke uitdagingen en de mogelijkheden die nieuwe (3D) technologie├źn bieden, is mijn zakelijke rol verschoven van ‘2D illustrator’ naar ‘3D programmeur’ – een rol waarin ik me creatief enorm kan ontplooien en die mogelijkheden biedt voor tal van marktsegmenten.

Door de opkomst van mobiele apparaten, en daarmee interactieve ‘apps’, voorzie ik een stijgende vraag naar slimme, interactieve marketingtools die aansluiten op de laatste stand van de techniek. Ik probeer mijn kennis en ervaring dan ook te bundelen in mijn producten en wil, met hulp van strategische partners, DE expert blijven op het gebied van mobiele 3D simulaties. Mijn onderscheidend vermogen ligt in mijn kennis van tal van softwarepakketten en hun toepassing op mobiele hardware – met als einddoel een hoge mate van realisme in de simulaties.